sova helt själv :(

Fy tycker inte om de, men de är väl bra att sova ifrån varandra nån gång ibland, men de är nog 5de gången jag sover ifrån min älskling :(
Vet inte riktigt hur de ska gå. Men de ska bli skönt att få sova i morgon bitti, men jag kommer också sakna att få mysa på honom på morgonen, och min morgonpuss. Ne fy nu ska jag bädda ner mej i stora ensama sängen och mysa helt själv :(

sov gått!

närakuten igen :(

Fick så ont igår igen, så jag tänkte inte vänta tills jag pissa blod igen, så va ner i dag. Men jag fick cp läkaren igen, som gav mig ögondropparna och kan inte svenska. Men odlingen visa inget, så han vill (tror jag :P) att jag skulle komma tillbaka i morgon bitt med piss i en bruk och lämna till sköterskan. Så får se hur jag mår imorgon.

Nu har vi kommit hem efter en lunch på kina och shooping på flygis. Ska ta de lungt ett tag,sen blir de en oxfile middag :D MUMS!

mår fortfarande dåligt :(

Trodde de hade gått över, men hade nog lite fel där. Har ont i magen nu, så jag springer fram och tillbaka på toan, men jag hoppas att de går över snart.
I dag, så har jag inte gjort nått som förändrar världen precis, men jag städade Viktors lägenhet medans han va tvungen att åka till jobbet en stund. Han blev glad iallfalla :D de är väl de som viktigast.

Ikväll så ska vi ut och käka (om min mage tillåter), vet inte vart, med de blir nog nått enkelt. De är ju löningshelg och de är ganska fullt överallt.

Snart kommer mamma och hjälper mej med förrådet, medans Viktor är på match.



tvätt och illamående!

Sov som en klubbad säl när Viktor åkte till jobbet i morse, vakna kl halv 10, men fan vad jag mådde illa när jag vakna, så jag va tvungen att ligga kvar i 1 timme. Trodde med 100% att jag skulle spy om jag rörde mej. FY!
Men nu är de helt okej, har slängt in 3 maskiner med tvätt, så fått i mej lite mat också. Sen ska jag pyssla lite här hemma, sen är de iväg på mysig middag.

Har så träningsvärk i dag med, sen tror jag att jag har fått inflammation i benmusklerna, har jävligt ont!

Hej!

;P

Viktor tyckte jag hade gjort ett bra köp av mobil (hitta ett roligt spel) :P


mina nya skor!!


Mina nya skor! Dom va de första jag såg när jag kom till jobbet i dag, och dom blev betalda och fick komma hem på en gång :P



uppe!

Så gick upp för 1 timme sen, men jag vakna när älskingen stängde dörren, så jag har varit vaken sen kl 5.50 typ :P jag brukar alltid vakna när han går, så är jag vaken en stund, sen somnar jag om, så får se hur trött jag är på jobbet sen.
Jobbar i dag mellan 10-15 sen hem och fixa och slöa i några timmar innan de är dax för step.

De blev gymmet igår iallfall :D fan trodde inte att de skulle vara så många där, tänka på att de va snöstorm, men de va många tappra träningsgalna puckon där + vi då :P

Nu sitter jag nyduschad i soffan inlindan i bebes sköna munkjaka, med två hårda mackor, en munk och varm o´boy i magen.
Ska fixa mej snart, så ska jag få fram bilen ur snöhögen. Får se hur mycket de kommer vara på jobbet, jag tror inte de är så många som ger sig ut i detta väder, men man vet ju aldrig.

Ha en bra dag!


sega våfflor :)

Så vi skulle egentligen träna i dag, men ingen av oss verkar ha nån större lust. Men i morrn ska jag jobba, sen blir de ett step-pass på kvällen, sen kanske jag ta gymmet en snabbis.
Nu är bebe på väg hem, men han är inte den snabbaste, så våfflorna kommer ta ett tag ;P
(älskar dej ändå).
Ska gå igenom min garderob snart, för att se vad jag ska ha med mej till Thailand. Så ska jag ta min andra spruta snart! VILL INTE!

Snart så får jag ligga och slappa vid poolen, och stranden :P


den är här

Så ska ner till norrpan, i ovädret och hämta min nya mobil!
Gjorde en lite dum sak nyss också, jag råkade spärra mitt konto på handels, så nu måste jag vänta på nytt lösen :( Jag är så....!!!

HEJ!

har jag visat?

Jag kommer inte ihåg om jag visade min målade vägg i hallen, de va ju ett tag sen :P Jag tror nästa att jag har gjort de, men här kommer de igen!!





alltid ska de strula!!

Fan att vara arbetslös är ett heltidsjobb. Nu ska dom helt plötsligt ha arbetsintyg som ska in så fort som möjligt, sen vill dom att jag ska skriva in mitt schema och hur många procent jag jobbar.. HALLÅ! jag är EXTRA!! jag jobbar när de behövs!! Fan jag blir så jävla arg! ska egentligen säga upp mej, för jag tjänar inte på att jobba. Aja ska till jobbet i morrn och ringa kontoret.
Sen fick jag ett mail om min trasiga dator och försäkringen, hahah ne de blev inga pengar, och fråga mej inte varför. Skulle ha ett annat kvitto,men jag kan bara ta de kvitto som jag har på dator så. Mamma ska ner och prata med dom, så blir de inga pengar så tar vi bort alla våra försäkringar där ifrån ;P så där jag!

SÅ, idag har jag varit ut till mamma och pappa och hämta ett par saker, sen iväg till Willys och storhandla lite, sen till Blomsterlandet, men hitta inget, sen in på Intersport, och handla träningslinne, sen Jysk och handla lite småsaker.
Sen hem och gjorde pizza :D
Har badat Lancelot ikväll också ;P hahah han såg jätte roligt ut.
Nu är älskingen iväg och handlar lite gott och kanske en film.

En blöt katt :P



Sen va de dax för lite äventyr.

Okej dax att gå ner!


Den berömda sovställningen.




Ny mobil på väg

Så nu har jag snart en ny mobil, de blev en svart Sony Ericsson och en ny MP3-spelare, blev inte så dyrt tänka på vad jag har att leva på. Men jag behöver en ny mobil, går denna sönder, så går de inte att få tag på mej :(
Får se när jag får pengarna från a-kassan :( hoppas snart!!

Så ringde A-kassan nyss, får pengar på torsdag :P Hon hörde mej knapp, så de bevisar bara att jag behöver en ny mobil ;P


home again

Så då va jag tillbaka till borrandet igen :( Men jag har sovit jätte dåligt hos Viktor, fast de va så tyst så :( vet inte varför, vaknar varje gång jag ska vända mej, vilket är hela jävla tiden! Ne hoppas jag sover bättre i min sköna säng i natt.
Nu ska jag iväg och handla saker till smörgåstårtan, som Viktor ska få efter matchen idag.
Sen är de storstädning ;P
Mamma skulle igentligen komma med en lagerhyllor som jag ska ha i förrådet, men jag har noll lust att hålla på med de i dag. Så de får bli en annan dag.


bort and away

Så, bort ifrån denna lägenet över helgen. Älskar helgerna :) är så mysigt att bo hos Viktor, stort och ingen katt som är pigg kl 7 på morgonen.

Igår va de step med sofie, gick riktigt bra, hängde med för de mesta :P I morrn kanske de blir gymmet, får se vilket humör jag är på när jag vaknar.
Skulle gå på dans med Sofie ikväll men min kropp är så trött och jag orkar inte! Tur så hade hon samman känsla :P

Ne ska gå och paka ner lite saker nu :)
Ha en bra helg allihopa!

älskingen :P

Viktor: Älskling är de inte konstigt att dom vita rosorna ser fräschare ut än dom andra?
Jag: Bebe, de kan bero på att dom är gjorda av tyg.
Viktor: aa okej.




huvudvärk

Hade sån jävla huvudvärk igår så de finns nästan inge ord! Men den gick sakta bort, när klockan blev 23, och efter en postafen, så brukar de bli jävligt bra, älskar de de där lilla pillret :)
Men nu är de helt okej i mitt lilla huvud, och idag blir de jobb och sen är de direkt iväg på step-pass :)
Ska bli lite roligt, de va ett tag sen, så får se om jag hänger med :P

Ha de!

stannar i sängen

I dag ligger jag i sängen hela dagen, har så ont i huvudet! Så hjälper de inte att dom håller på och borrar ovanför mej heller!! fan de tar aldrig slut, dom har hållt på sen jag flytta in för snart ett år sen.. Börjar fan ledsna.

Spinningen gick bra igår, inte så där jätte jobbigt, men ledaren va gravid, så hon tog de nån lite lugn :) Men svetten rann :P
Í morrn är de step.

iväg till ams

Jippi detta är vad jag vill göra i dag, vara på ams :( ne de vill jag inte, vet inte riktigt vad de är vi ska göra men jag slipper iallafall gruppmöte. Sen ska jag nog ta mej förbi skokanonen och se va dom hittar på där :P

Ha de så bra i dag!

två veckor!

Har varit läskfri i TVÅ veckor :D De har varit väldigt svårt, som att sluta röka skulle jag tro, de går bättre nu när jag är hemma, men i mataffären och på restauranger är de svårare :( men de går lättare och lättare. Är lite stolt över mej själv :)

Så har varit ute och gått med syrran i en timme, sen blir de in på norrpan och handla lite smått och gott tills ikväll. Viktor är och tatuerar sig, så fick han inte sova många timmar i natt, så han vill nog ligga på soffan., eller jag vet att han vill de.

Så god kväll  och godnatt.


hmmm

Så då va soffan nytvättad och luktar gott igen :P Fick sova en timme med medans de torka.
Men jag är fortfarande trött :( Ska snart gå ut och gå mer syrran. Sen blir de myskväll med älskingen.
Ska till ams i morgon på möte, så de ska bli intressant. Sen så ska jag på spinningpass med älskingen på kvällen, älskar att han tycker om spinning och stryketräning.
Fick tag på skolan med, och jag är inte utskiven, men jag måste få tag på min lärare fort, men de är inte så lätt, fattar ju inte hur man få tag på dom. Fattar inte (fronter) som är de programet som vi använder, få fan fråga nån där uppe. Fan varför så jävla komplicerat??? aja få se hur detta slutar.

HA DE!


tvätta soffan

Så nu har jag varit i tvättstugan och slängt in soffan i tvätten. Och fått i mej lite frukost. Sen ska jag försöka få reda på om jag fortfarande är inskriven i skolan, sen ska jag gå och handla lite.
Men jag måste erkänna att jag helst skulle vilja krypa ner i sköna sängen igen. Men jag har kommit på att de är bra att sova hos Viktor, man är upp i tid och kan göra allt man ska göra och är man trött så är de bara att krypa ner i sängen ;P De är nog de bästa känslan, att få gå och lägga sig när man är trött. Inte kanske de bästa men den är där uppe bland dom bästa.
Ska nog ge mej ut till mamma och pappa i dag, kanska äta middag med pappa.

Har hittat laddan till kameran, så nu ska jag knäppa kort, men jag vet inte hur länge de tar att få upp dom i bloggen :P

Ha en bra dag
!

ont


Gud vad jag har ont i armarna, vi va och gyma i går innan mamma och pappa, jag kan knappt ta på mej tröjan över huvudet :P

Har tvättstugan i morgonbitti med, skiten hann inte torka så jag har tvättid kl 7-11. Så tvätten får hänga kvar över natten.
Jag har inte gjort så mycket mer i kväll, ska se om jag hittar nått gott och tugga på, och titta på en film.

God natt för er som ska sova.

hittar inte laddan

Så är hemma nu. Viktor är iväg på barnkalas och sen hockeymatch. Så jag blir själv hela kvällen, men de är okej är inte på de bästa humöret. Har tvättstugen om en timme, så de är vad jag ska göra, sen ska jag städa upp efter en Lancelot, som har haft lägenheten för sig själv hela helgen :P

Hej!

ny mobil?

Tro de eller ej, men jag har haft min mobil i 3 år :P men nu börjar de bli dax för en ny, men eftersom jag inte är en mobilnörd så betalar jag inte inte över 2000 för en ny. Men jag vill ha en Sony Ericsson, tror jag har hittat en, med de va slut för tillfället, så jag får vänta och spara ihop mer pengar. Sen va de en rosa nokia, men jag kommer ledsna på färgen. Så en vit igen, tack :)

Har varit ute gått med syrran i nån timme. Kändes bra, fast de är slå kallt :( men man får ju skylla sig själv när man inte klär på sig :P

I morrn vet jag inte riktigt vad som ska hända, ska ge mig iväg och kolla om de finns en tvättid i morgonbitti :)
Sen blir de mys med älskingen på kvällen, tror jag :)

På lördag ska vi iväg till mamma och pappa och käka middag, sen hem till Tesa och Totte på några öl.
Ska ringa A-kassa i morgon med, ska ta en seriöst snack med dom :( Fan vad dom håller på, ska få ett slut nu :P

Ne ska ge mig iväg till tvättstugan nu.
HEJ!!


kunde ha skiten

Sista HM paketet kom i dag,med min gula bikini i, och tro de eller ej med jag kunder ha skiten :P jävla tuttar som förstör. Sen blev de ett par nya jeansleggins, och ett nattline och trosor. Skulle precis ta kort på dom, sen så dog kameran, så de får nu ligga och ladda en stund :( så kommer de bilder sen, ska ju visa min pippitröja som mamma gjorde.
Ska nu ställa mej och diska och dammsuga, sen blir de promenad med syrran :)

HEJ!

ner på byn

Igår va de jobb, och timmarna flög iväg, fast de va så lugnt med folk..
Sen va de hem och ta hand om en lite sjukling :( tycker inte om när du mår dåligt älsklingen! Men de är på väg till de bättre hållet.
Idag så, har jag inte gjort så mycket, har mest tagit de som de kommer, syrran ringde nyss och fråga om jag ville följa med ner på byn. Så in i duschen! Skulle försöka få tag på skolan i dag också men dom är ju borta hela tiden, så jag hoppas att dom inte har skrivit ut mej ifrån kurserna. Jag kunder nämligen inte gå på informationsmötet i måndags, men de stog ingenstans att man skulle ringa om man inte kunde komma. Men de skulle man tydligen :( men de är inte så lätt när de inte är nån där, någonsin! Aja får försöka i morgon igen.

Nu ska jag städa upp efter min frukost/lunch.
HEJ!

5 vackor kvar!

AAaa bara 5 veckor kvar till Thailand!! Längtar så mycket! Bara ligga på stranden och göra vad man vill. Ska bli så roligt och mysigt.

Igår vad vi hos svärföräldrarna och åt fondue. Vi höll nästan på och elda upp köket :P men de sluta bra. Riktigt gott va de, kanske fick i mej lite för mycket vin :P somna tidigt.
Men jag va upp tidigt i morse kl 6.30, men sen somna jag om när jag kom hem :P men jag har varit lite duktig i dag, tog en promenad till norrpan och handla middag till mej och älskingen. Och nu ska jag forstätta städa och sen måste jag boka om min tvättid i morgon. Jag ska nämligen jobba i morgon :D Jobbade 3 dagar förra veckan, så se blir några kronor ifrån jobbet denna månad. Håller på och bråkar med A-kassan nu, jag vet inte riktig vad dom håller med, men de blir inga pengar från dom denna månaden.

jag är den som står och hånglar med bilen

Så nu har jag varit igång hela dagen, va på ams i morse. Där alla såg ut som man gjorde på högstadiet :P noll intresse, klär sig som 14isar, a jag stod bara och garva i huvudet. Sen så va de iväg fort som fan till jobbet, men jag fick stå ett tag innan jag kom in i bilen. Fick köra med tändare, sen gav jag upp och körde men varmluft (ifrån munnen) såg ganska roligt ut.
Nu sitter jag här och är jävvligt besviken, hade beställt två ringar, som jag redan älskade på bilden, så jävla fina va dom också när dom kom, men så jävla stora! och så finns de inte mindre storlekar kvar i dom, så de är bara att skicka tillbaka :( men men dom pengarna går till en ny mobil. FAN!
Sen måste jag skicka tillbaka bikinin som jag beställde, satt jätte bra nertill men jag har nog större tuttar än vad jag tror :P Nu ska jag få i mej nått lätt, känner att jag är lite hungrig. I morrn är de jobb igen, men börjar inte förens kl 14. Så en skön sovmorgon.

HEJ!


21425, Ring  111301, Ring

Bilder ifrån smyckespecialisten

vad fan

Jag har beställt kläder och smycken för ett bra tag sen allt skulle komma på en gång, de va förra året. Börjar bli lite smått förbannad! Fan varför blir de alltid så här när man väntar på nått roligt. Och imorrn är de röd dag, så har de inte kommit på torsdag så ringer jag.
Ikväll ska vi iväg och få spruta. 580:- spänn! För en spruta. Aja de kommer ju nått bra av de.

Nu ska jag städa upp här, blir så stökigt här hemma jämt. Men nu är de ordning i garderoberna iallfall.

HEJ!

kallt

Fy vad kallt de är! Vilket märks på min bil, som va helt död i går, när vi skulle åka :P, så pappa fick ännu en gång komma och rädda lilla Ninni. Så nu är jag billös i några dagar. Skulle ju inte vara så farligt om de vore sommar och varmt så man kunde gå och cykla, men med -15 så är de inte så skönt att gå överallt.

Va med mamma på stan i dag, efter hon körde hem mej ifrån Gräfsta. Köpte glas på Spriida för presentkortet som jag fick av Maud och Nisse i julklapp. Tack så mycket! Sen tog vi en lunch. Sen så jag jag inhandlat en strykbräda :) Så nu jävlar ska de bli rakt här hemma. Sen blev de lite förvaringslådor och nya kuddar.
Sen fick jag äntligen min pippitröja som mamma jag stickat till mej, ska lägga upp bilder sen.

Nu ska jag rensa min garderob :(

bort med julen

Så nu har jag tagit bort de mesta av julen, bara två tomtar och syrrans julkrukor kvar. Tycker inte om att ha massa småsaker överallt. Så nu är de så fint så.
Ska snart krypa ner i sängen med en bok och en kopp te, fryser på min tår är blåa.
I morgon vet jag inte riktigt vad som hittas på, vill göra nått iallfall. Ska lura med Viktor på nått. Sen blir de pizzabak.

Godnatt!

middag hos mamma och pappa

Viktor är iväg på match och ska sen ut med laget och leka rövare. Så jag får en kväll för mej själv :) riktig skönt faktiskt, men jag blir inte själv hela kvällen, ska snart ut till mamma och pappa på middag.

Nyår blev riktigt mysigt med god mat och trevligt sällskap. Va hemma ganska tidigt, vi tog den första taxin vi fick tag på och han kom på 5 min, så vi hade en jävla tur, men fan jag trodde jag skulle dö på vägen hem, gubben låg i 70 sen sakta han knappt ner i kurvorna, att och höll i mej för kung och fosterland :P men hem kom vi iallfall.

Ne ska åka och handla lite nu med mamma sen är de hem till Gräfsta :)

HEJ!

RSS 2.0