så då stänger vi ner ett tag

Så skrivet ett lite inlägg innan jag åker i morgon :P ska göra de sista här hemma, men jag är så trött så de tar sin lilla tid, om man säger så. Men ska packa klart, sen ska jag städa och vattna blommorna mm. Sen ska jag lämna en lite galen katt hos mor och far, men först blir de en promenad med syrran. Sen ska jag fan ha kebab till middag :D SUGEN!

Ha de så bra, de ska jag ha iallfall :)



vaken!

Så vakna för typ 10 min sen. Sover så bra när du åker till jobbet älsklinge :P sov inte i min sänge heller :( ne nu ska jag upp äta frukost, fixa lite små saker här, sen ska jag åka hem. Har Viktors bil idag, min får stå och sura hemma hos mamma och pappa.
Så jag kör extra försiktigt i dag. Sen ska jag jobba kl 14, sen är de hem i typ en halv timme, sen iväg igen för att knåda nacken.
Och i morgon är de full fart hela dagen, jag har fortfarande så mycket att göra. Vilket är konstigt, jag brukar vara klar en vecka innan.

AAAAA snart åker vi!! kräks och svimmar!! ;P vill inte flyga!

Ha de bra!

hjärtat

Vakna i dag av att älsklingen hade varit och handla rosor och frukost. Va så fint, levande ljus och allt. Han vet hur de ska vara :P Sen fick jag äntligen min prinsesstårta, som jag har suktat efter den biten, i flera veckor :p fick en röd med ett hjärta på.
Sen har vi bara legat i soffan och myst.
Fixat lite små saker nu på kvällen.
Just nu lagas de oxfile, MUMS!

I morgon är de jobb för min del, börjar kl 14 så riktig sovmorgon för min del. Men hela tisdan kommer gå åt att pack och samla ihop allt.
Åååå börjar bli riktigt närvös nu ;P

Ha en mysig kväll!


frukost, lunch?

Så kom upp ur sängen nu :P sitter och få i mej några skorpor :)
Sen ska vi ner på byn och för att hitta de sista inför Thailandsresan. Alltid ute i sista minuten.

Sen när en viss person har hockeymatch, så ska jag bege mej ut till mamma och pappa. Men först måste pappa komma in och få liv i min bil :( han va som död i går när jag skulle åka och jobba, så världens snällade Sofie fick komma och hämta mej :P

Ha en bra dag!

så ska bege mej

Ska snart bege mej till jobbet. Ska bara plocka upp lite här hemma. Så ska jag ta fram tvätten som ska tvättas.
Har slängde ut Lancelot också, han for runt här som en galning och höll på att riva hela lägenheten. Så han  får vara ute medans jag är och jobbar :P

Ja och en sak till, jag publicerar inte ifrån anonyma. Kanske har gjort de förut, men inte längre. Bara så ni vet :P

gud

Så arg igen :P fick brev ifrån a-kassan igen, nu har dom höjt min avgift igen. Den är lika hög som den va när jag hade jobb. Aja skrev till dom nyss och fråga varför?

Annars är de bra, ska fixa lita tvätt tills ikväll, sen ska jag bege mej till jobbet.


Ha en bra helg! Bye!


kycklingen är i ugnen

Så kycklingen är ugnen och är typ klar, men med en Viktor som är fast på jobbet, så får den stå kvar där inne.

Så har fixat lite här hemma i dag, har packat lite och röjt, så nu är jag en bit på väg.
Har kännt mej lite hängig idag med, har nysst hela dagen, sen mår jag jätte illa av pencilliet. Så vi får se hur de blir med stepen. Ska nog ta de jävligt lugnt med de. Ska nog bädda ner mej istället.
Ne ska kolla nu när Viktor kommer hem.

Ha de...

Bättre så?? :P

städa städa varje torsdag?

Så ska städa här igen,tycker de är konstigt, jag tycker inte om att ha stökigt, men jag är en jävel på att stöka ner :P 
Så ska jag börja packa ner lite i resväskan.
Skulle ha tvättstugan på måndag, men jag ska hoppa in och jobba. Så jag ska uppehålla Viktors tvättmaskin i helgen :P

Så ikväll är de step som står på mitt lilla shema.
Och i morgon ska jag jobba lite.

de sluta inte där inte

Så nu är jag hemma ifrån jobbet och så va jag och fixa huvudet. Han fick upp alla knutar där bak i nacken, så nu känns de riktigt bra.
Så nu har jag fått i mej lite middag, sen ska jag göra popcorn och kolla på nån film eller läsa ut min bok.
Ska bara städa klart först.

Just de läkaren ringde, jag har inte bara svampinfektion jag har också urinvägsifektion :D fan vad härligt de är! jaja skitsamma, dom hitta felen iallafall (finn fem fel). NU kan jag åka till THAILAND!!

I morgon ska jag ge mej ut till pappa och hämta nåning som jag skulle lägga på sätet i bilen så jag inte blir kall om rumpan. Ja ni de är min pappa de, han tycker inte om när jag har ont :(
Sen ska jag storhandla, och hämta medicin på apoteket. Så ska jag hämta köttfärspaj hos mormor och morfar.

måndag igen :(

Fy vad helgen gick fort, de tycker jag inte om!

I lördags så va de dax för den andra sprutan, så nu kan jag åka till THAILAND! Sen va de match för herr Viktor, sen blev de en mysig middag påG :D Riktigt mysigt måste jag säga.
Se va de hem och mysa i soffan.

Söndagen är ett lite suddigt, vakna med en huvudvärk från helvetet! Va tvungen att gå ut och sätta mej i bilen, när vi va och handla badbyxor till Viktor. Sen va de bara att bädda ner mej. Så Viktor åkte och tvätta bilen, medans jag sov i 3 timmar :p Sen vad de dax för middag hemma hos Viktors föräldrar. Alltid lika mysigt.
Sen hem och somna kl 22.30. Sov som en stock hela natten.

Missa ett telefon samtal ifrån läkaren i morse också, dom hade tydligen hittat nått på odlingen dom skicka, så jag hoppsa han ringer snart igen.

Nu ska jag iväg och jobba i några timmar, sen ska jag och få nacken knådad. Sen ska jag fortsätta med min storstädning här hemma. FAN vad Lancetot har stökat ner, har till och med fått skura golven. Är riktig förbannad!
Han är på borden och min (vita) säng, han fattar noll!

begravning

Nu är de dax, hade en lite jobbig kväll igår, men de blev bra när älsklingen kom och krama mej tills jag somna.
Så nu ska jag hoppa in med huvudet i duschen, sen blir de nog svart, äger inget annat än svart.

Ha en bra dag!

hmmmm

Ja ni i morrn är de begravning hos familjen G. Vi är ju inte kristna nån av oss, så de blir ingen riktig begraving med sång, gud och svartklädd. Så jag vet inte rikgtig vad de blir i morgon. Sen ska vi hem till mamma och pappa allesammans och fika lite. Sen blir de middag med familjen + pojkvänner. Så så ser min fredag ut.

Ska komma ihåg att läkaren ska ringa också.

Nu ska jag lägga fram kläder tills i morgon, sen ska jag bädda ner mig med en bok och te.

Hej på er.

tror jag stannar inne

tänkte ge mej ut till mamma óch pappa i dag, och hjälpa till, men jag tror jag stannar inne i dag. Fy vilket väder de är, inge roligt.
Idag blir de soffhäng :D så ska jag försöka mej på en smulpaj igen ;D
Och så ska jag gräva i garderoben.


Nån har blivit rädd för kameran

 


Jag undrar hur han tänker ibland :P



Ha en bra dag i sön :P

han är helt slut :)

Slängde ut Lancelot, han har varit så himla jävla jobbig, han är som en trotsig tonåring :P så i dag fick jag nog, så innan jag åkte iväg till sjukan så åkte han ut, så fick han komma in vid 20, nu är han lugnare :P Ska bli riktigt skönt att bli av med honom i ett par veckor. Mamma beter som om hon ska ha sitt barnbarn i två veckor :P
Nu ska jag popa lite pocorn och titta på en film.

Sov gått ni som ska sova!

okej

Okej, har precis kommit hem ifrån sjukan. Fick en jätte trevlig läkare som lyssna på mej. Men de blev en gynundersöking som visa att jag hade en svampinfektion :P så fick piller för de. Sen så skicka han iväg urin på odling, och ska ringa på fredag, så är de inte bättre då så blir de penicillin.
Nu ska jag bara ta de lugn här hemma.

Just de, fick massa folk efter mej utanför sjukan, en som leta efter gamla sjukan, när jag pratar i telefån, sen när jag ska till bilen, så sitter en tant i bilen och frågar om jag kör bil? Jag pratar fortfarande i telefån, hon ville ha min parkeringsplats! Hallå! Jag är upptagen i telefån!!

Ha de!

till sjukan

Så fick en tid kl 13, fast dom inte hade nån, men hon fixa in mej iallfall. Hon tyckte synd om mej. Så fick jag en SVENSK läkare, berättade lite snabbt vad som hade hänt med de senaste läkaren, hon lät inte glad :D
Blev hemma ifån jobbet med, visste inte när jag skulle få en tid, så har jag så ont, så jag vill bara hem och lägga mej sen när de är klart. I morrn (om jag mår bra) så tänkte jag hjälpa mamma med förberedelserna inför begravingen på fredag.
Så ska jag börja skiva lista inför Thailand, så är jag :P skiver alltid lister inför resor.

Ne ska göra mej klar nu.
Hej!

fan!!

Fan de blir aldrig bra! Nu har jag så ont, så jag grinar! Va ju på närakuten i söndags, för min urinskit kom tillbaka. Men stickan visa inget, men de brukar inte göra de heller, så ingen antibiotika till Ninni, men jag tror jag vet hur skiten känns, de tror jag dom flesta tjejer vet? Så nu har jag så ont, så jag ska ringa direkt nu på morgonen igen och be om en läkare som kan SVENSKA!!
Fan vad är de för idiotläkare?? börjar snacka om operation och skit, fan är så jävla förbannad! Tänker inte åka till Thailand så här! GLÖM!


work

Ska ge mej iväg till jobbet om ca 10 min. Se om bilen startar :P
Sov själv även i natt, vet inte riktigt när jag somna men jag sov hela natten, annars brukar jag vakna varje gång jag vänder mej :) Riktigt skönt. Skulle ta in andra spruta i dag, men dom har bara öppet till kl 19 och då slutar jag.
Så de får bli på lördag.
Jobbar i morgon med..


de är ugnens fel :(

Fan jag fattar inte, varför kan jag inte göra en vanlig jävla smulpaj! För lite smör, för myckte smör, de blir inte bra. Den jag precis har gjort går inte att äta, så de får hamna i soporna.
Ska försöka mej på en kladdkaka istället.
Har inget gjort så mycket i dag, låg kvar i sängen en stund och läste, sen gick jag till norrpan och handla lite.
Sov faktiskt bra i natt, men jag somna inte förens kl 00.30. Så de kan ha nått med de att göra, att jag fick leva om tills jag soman.

Ikväll ska jag iväg och få nacken och ryggen knäckt av kiropraktorn :(

RSS 2.0