Det är jag som är "mobbaren"

Ang. inlägget "Irriterad"

Låt mig bara få HAHAHAHAHAHAHA ! MOHAHAHAHAHAHAHA

Så.

Anonym:
"Du låter som en riktig mobbare, vet du det?
folk skriver väl vad dem vill i sina bloggar, om det nu som i ditt fall handlar om mobbning.. eller vad man
har gjort idag eller ska äta till middag. Tänk efter före du skriver tycker jag."

Låt mig citera "folk skriver väl vad dem vill i sina bloggar" Just det, detta är min blogg och jag skriver precis vad jag vill. Passar det inte så läs inte? För det första så verkar du absolut inte stå för din kommentar eftersom du sitter och skriver anonymt - dock är man aldrig anonym på internet. Säger IP-nummer dig någonting? Guess not. Därav kan man gissa sig till din ålder. För det andra, gick dom aldrig igenom med vad mobbning stod för i grundskolan? Eller vad du sjuk den dagen? Du får jätte gärna stärka dina åsikter, vilket jag aldrig tror du kommer att våga.

Som jag sa, detta är min blogg. Min. Vad jag väljer att ta upp här är min ensak. Ingen annans. Väljer jag att skriva om någon annan eller någon annans hund, så är det upp till mig!

Anonym - IGEN! Med ca 5 minuters mellanrum på publiceringen, vänner? NO SHIT. Eller kanske t.o.m samma idiot :
"Sorgligt, att du inte har något bättre att skriva om, bry dig om, "

Men snälla du, vad jag bryr mig om tänker jag definitvt inte ta upp här? Det är något jag delar med mig till min familj och mina vänner. Inte så att ni idioter kan sitta och läsa.

Det är lätt att sitta och vara ball när man är anonym. Jag tycker att ni / du är skitball. Det är människor som dig man ser upp till! Sitter där ensam, skriver en anonym kommentar, blir skitnöjd och sedan berätta för kompisarna. Ballt! Har du ett namn får du gärna använda det nästa gång du yttrar dig. Vad du än gör, hur du än ser ut, vi skrattar fortfarande! Det är folk som du som kan underhålla!
-applåder-


sjuk :-(

Japp de va tredje dagen på  1 år som jag är sjuk. Fy vad jag mår skit, de är bättre nu, men jag låg på golvet på jobbet och skaka och de va där Sofie hitta mej , så tack att DU iallafall fanns där för mej, och åkte in på din lediga dag.    
Mådde så jävla illa :-(  nu känns de inte längre som jag behöver spy men jag är helt slut i kroppen och huvudet, kommer knapp ihåg dagen. Ska vara hemma i morrn med, min kropp behöver de. Så tack så mycket Maria och Sofie för att ni finns, ska alltid ställa upp på er. Och grattis till Maria som klarade av skrivningen, snart blir de körkort.

Ska be mamma att köpa lite soppa åt mej i morrn, fick bara i mej 2 st mackor i dag.

Ne nu ska jag flytta mej i liggande läge från soffan till sängen.

Hej!

jag är den jag är

Japp då har de kommit upp lite tapet här hemma,de blev skit bra! Fast pappa va på väg flera gånger att gå där ifrån, så jag fick ge lite lugnande ord till honom :-D
Annars har dagen gått bra, jävligt myket folk va de som skulle ha skor. Och fast dagen består av trevliga människor hela dagen, så kan EN enda människa förstöra den på 5 minuter.FY fan vilken människa, vad ger denna männsika rätt att komma in på mitt jobb och behandla mej som skit?! Vuxna människa! För i helvete! Ne de va nära att jag explodera men jag kan säga att jag känner mej riktigt stolt att, jag inte gjorde de :-D duktiga mej.


Jag som person är jävligt komplicerad, de är jag medveten om, mer än nån annan. Jag har svårt att få känslor för en människa, jag har aldrig varit kär, jag har trott att jag har varit de, men sen är folk förklara känsla av att vara kär, så har jag insett att de inte har varit kärlek. Jag har alltid fått svåra skuldkänslor, när jag har sagt de till den andra personen, vilket kan förklara till varför jag unviker siuationen helst. Jag kan få panik ibland när jag inser att jag kanske aldrig kommer att få uppleva den heller.
Som nu....
Men jag kommer att ta en dag i taget, så länge jag har familjen och vännerna så kommer jag nog att bli okej.

Hej då!


fredag

japp då va de fredag igen då :-) Dagen började med att jag vakna kl 8 och ringde till kusinen, som hade varit vaken i flera timmar :-P så jag väckte henne inte om man säger så :-D sen blev de en tur till IkEA, va typ bara vi och 10 personer till där, så de va jätte skönt, men de började komma folk när vi gick. Men jag hitta lite skit iallafall. Erica hitta sevetter hon, men eftersom dem snart ska flytta så va de smart att hon inte köpte en massa :-D så nu är jag hemma och tar de lugnt. Jätte skönt att vara ledig och bara slappa, ska städa lite snart, sen ska jag göra middag, idag blir de tacos mums! :-P
Ska nog lägga mej tidigt i dag känner jag, är lite trött :-( sen så ska jag jobba hela helgen + måndag och tisdag :-) men de är lugnt, de känns skit bra faktiskt.

Och i morrn ska jag få min nya tapeter i köket, jippi! sen ska de blåa bort fort som fan, hatar blått :-D men jag tror jag har hittat en tapet som jag tycker om, så jag hoppas att den inte kostar skjortan.

Hej!

min bokhylla


Min kusin ville se min nya bokhylla :-P så här är den!




260309

Jaha så va denna dagen slut, har jobbat hela dagen, som gick rätt snabbt förbi :-D skönt de iallafall. Så nu är jag ledig hela fredagen, men ska upp tidigt ändå :-D ska till IKEA med kusinen. Ska bli jätte roligt. Ska hålla hårt i pengarna, ska bra köpa lite småskti som sagt.

Jag tycker jag har varit så duktig denna vecka som har gått, jag har lagat middag varje kväll och jag håller rent och snyggt om mej. De är inte illa :-P


I onsdags blev de lax med couscous, mums! :-P


Och i dag blev de pannkakor med hemmagjord jordgubbssylt och vispgrädde :-P

 
Jag :-P i mitt kök hihihi :-D



Stephenie Meyer, köpte alla böker! Älskar dem, har snart läst halva av första boken :-D


Ne nu ska jag ta och göra mej klar för sängen.

Godnatt!

vart tog sommaren ivägen?

Jaha vad tog våren och vägen till sommaren ivägen?! Jag bara undrar liksom :-(

Bruna fina ben i underbara provence! Vill tillbaka!


Brun hela jag :-D



Jag vill ha jorgubbar och glass i stora lass!

 

heerreegud!

En sak som jag och mina syskon fick lära oss när vi växte upp va att aldrig ta nått på avbetalning, skulle vi köpa nått nytt så va de till att spara. Har man inga pengar då handla man inte. Jag skulle aldrig handla kläder och sånt på kredit. De får blir på slutet av månan om man har några pengar kvar. Och folk som tar nya lån och att handla tv och bil, va fan. Ne jag blir så irreterrad..

lite bilder typ :-D

Jag hade inte så mycket att göra nu på kvällen så de blev lite bilder.

Ego bilder










Hade finbesök här om dagen :-D sötiz!

 
Jag orkar inge mer :-P Godnatt!

middag

Nu är kycklingen och potatisgratängen i ugnen :-D skönt att bra hiva in de och vänta. Dagen gick jätte bra och fort, jag glömde till och med bort att ta min rast :-P men de gör inget fick saker gjort iallafall :-) och så fick jag finbesök av T :-P Imorrn slutar jag kl 15, och då ska jag handla lite små skit med mor min, ska iförskaffa mej en mikro :-D de blir lättare att göra mikropapcorn då :-P och ett duchdraperi, de blir lite blött när jag duschar :-D

Ne ska äta nu!
BYE!

nästan klar :-D

Så nu är jag nästan klar med allt skruvande, jippi! de är bara matbordet kvar :-P har hållt på att skruvat på bokhyllan i 3 timmar! Och jag höll på att skicka skiten åt helvete! fy fan jag skruvar bara ihop en sån bokhylla, en gång i mitt liv :-( den vägde ju oxå, så mamma kunde inte hjälpa mej, och då blir jag sur, sen kom pappa min räddare i nöden med ett stort leende och gjorde så allt blev bra :-D och då blev de jätte fint :-D nu håller jag på med min garderob, måste få bort alla kläder! Sen ska jag göra matbordet så kusinen och jag har nått att äta frukost på imorrn :-p


ByE!


storma IKEA!

Fy satan! vad men folk de va på ikea! Jag har aldrig varit med om så mycket folk, och jävligt otrevliga dessutom, vilket får mej att gå i taket. Och då kan ju inte jag hålla käften :-P så några fula ord blev de i dag :-D men jag fick i stort sätt allt jag skulle ha, lite sånt där små skit kan man köpa sen. De känns skit bra att få köpa allt på en gång, vill ju inte sitta till ikea 1-2 gånger i veckan, sen är jag en sån person som helst vill ha allt gjort i går :-P men lite små saker blir de sen, ska se om jag och kusinen åker nån gång nu framöver.
i dag blev de:

-Matbord
-Soffa
-Sängbord
-Lampor
- Tv-bänk
-Soffbord
-Bokhylla

Och så lite småskit blev de med :-P men jag har varit jätte duktig, jag har fått ihop soffan, tv-bänk,soffbord och sängbord. Jag tänkte ta bokhyllan och matbordet i morrn, för nu är jag helt slut! :-D
Jag har tänt lite ljus och satt på en bra film, så nu är mysfaktorn hög :-D 
Och så hoppas jag att lilla Ofelia mår bättre :-)

ByE!

Ps: Lite bilder kommer senare :-D

jävla lapplisa!

Jaha då fick man parkeringsböter, när man står på sin egna parkering! Hur jävla dum får man va? ja jag blev inte glad kan ju tala om :-( men jag ska inte betala ett jävla korvöre kan jag tala om redan nu :-P så jag satte en lapp framme vid rutan till dem, och tala om att de är min plats som jag har fått tagit över ifrån förre ägaren. Tror ni dem kommer fatta? Ne :-) aja får se i morrn. jävla skit att dem inte har telefontid på helger, så man kan ringa och skrika på dem på helgerna också.




Ne ska sova lite nu,ska upp tidigt i morrn.
Juste jag hade packat ner sladen till datorn :-P duktiga jag.

Sov gott! ByE!

sitter i mitt egna hem :-P

Japp nu va men då hemma! men de känns jätte konstigt, ska jag säga, de känns som jag är i nåns annas lägenhet och flyttar runt, och jag går runt här jätte tyst :-D jag vet inte varför, men sen när jag får upp min tapeter och möbler så blir de skit bra. Har just nu gjort den äggmaka och ska nu äta lite snacks i sägen och titta på en film. Jag ska köra hem mamma i kväll oxå, och då kan jag passa på att hämta lite saker som jag har glömt, som ladaren till dator tex som kommer dö snart :-( kommer med lite mer uppdatering sen, när jag har fått lite mer gjort.
I morrn blir de IKEA!! :-P

ByE!

flyttar

Herregud, jag trodde jag hade packat de mesta, men oj hade jag fel :-P jag är så trött och börjar känna lite panik, hur i helvete ska jag få plats med allt?! Ingen aning.
I morrn ska jag till banken och skriva på dom sista papperna och få nycklarna! Jippi!! Och på lördag blir de ikea för alla pengarna :-)
Ne nu ska jag ta och göra mej klar för sköna sängen och sista tisdagen hemma med mamma o pappa :-(

ByE!

lördag hela dan

Japp så var de lördag, och jag fick sova ut så de heter duga :-P riktigt skönt, fast de tog ett tag innan jag soman i natt, va uppe och leta efter nässpray kl 2 i natt, kunde inte andas med näsan, och då kan inte jag sova kan jag tala om :-D Blev ju lite problem att hitta den i alla kartonger, men skam den som ger sig, hitta den i sista jävla kartongen :-P

Nu ska jag göra min mor sällskap in till byn för att handla :-D ska ha lite fin middag i dag :-P sen ska jag forsätta med mitt flyttande :-D

Bye!

jobb och en tampong upp i näsan

Japp ska snart iväg och jobba innan min lediga helg. hoppas bara att de slutar blöda i snoken på mej snart bara, så jag kan köra :-D
jobbar till 7 ikväll sen är jag ledig! vet inte vad jag ska göra men jag ska ta de lugn iallfall, håller på att bli sjuk känner jag och de kan jag inte bli.
ne ska se till att jag får nått i magen innan jag åker.

ByE!

Irriterad!

Fan jag sitter och läser en viss frökens blogg (säger inget namn) och jag blir så jävla irriterad! Hon skriver varje jävla dag att hon ska sega och äta middag, som man måste skriva de? som ett jävla schema! aja visst behöver inte jag läsa hennes blogg, men människan gör mej sä jävla förbannad, så jag och några till måste bara läsa denna blogg ibland, så vi kan få ett gott skratt :-D

ByE!

Flytt :-P

Jaha då blev man vuxen på 24 timmar :-) papperna blev påskrivna i fredags och jag flyttar in den 18! Fy fan vad coolt :-D Jag har aldrig varit så glad nånsin :-D jo när jag tog körkortet :-P så nu är de flyttkartonger överallt här hos mej :-D Jag har mycket saker har jag insett nu, men vad fan jag har haft i över 20 år på mej att samla ihop allt skit, men jag ska vara duktig och slänga saker oxå :-)

Har jobbat i helgen, de gick jävligt bra måste jag säga brukar tycka att dem går så himla sakta, men vi fick massa gjort, så de känns skönt. ska ju jobba mån o tisdag med men nu har jag lite idér  tills imorrn, så de kommer bli så bra :-)
Känner att jag har mer ork i kroppen nu, när de börjar bli lite ljusare ute, jag älskar de. Är så glad att se solen igen :-)  Längtar till sommaren något så fruktansvärt!








Lite SOMMAR tack :-D

ByE!

RSS 2.0