gott nytt år!!

Sitter och myser i soffan just nu, medans Viktor är i tvättstugen. Ska snart ge mej iväg till flygis för att handla saker till smörgåstrårta, har varit så jävla sugen på de nu i 2 hela dagar, så nu måste de finnas en stor jävel i kyskåpet. Sen ska vi ge oss iväg till Tesa och Totte och fria in de nya året men god mat, sprit och smällare :D

Syns nästa år!

middag och bio

Har inte gjort så mycket i dag, har mest tagit de lungt, har städat lite här hemma. Vilket behövdes :D
Ska ut och äta med Viktor,Tesa och Totte snart, sen blir de bio efter de. Så lite mysigt blir de i dag. I morrn vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske dra iväg nånstan, lämna stan liksom :P får se vad vi har lust med.
Men nu ska jag boka tvättstugan och gå och handla lite på Norrpan.

urinvägsinfektion och teknat

Så sitter nu hemma hos Viktor,(som spelar hockey) och dricker lite vin och kollar på teknat :P Har beställt kläder till Thailand, har hittat 2 st bikinis som kommer snart, Så måste jag gå igenom garderoben och kolla vad jag har.

Va ner på stan i dag och fixade lite saker också, som systemet och grejor :P så nu behöver man inte stressa över de.
I morrn blir de nog middag och bio med syrran och Totte.

Va på närakuten i går igen :P har fått urinvägsinfektion, så de är penicillin som gäller en vecka framöver nu. Jävla flyt man har allså :D

thailand

Fick de finaste julklappen nånsin av min älskligt. En Tahilandsresa! Vi flyger iväg till värmen den 17/2 och är borta i 2 underbara veckor. Är så jävla glad så de finns fan inte ord att beskriva hur jävla glad jag är!! :D TACK ÄLSKLING!



vila i frid lilla farmor...

Farmor fick somna in natten till julafton, stilla och lugnt.

Vila i frid farmor..


jobbat, nu städa upp :P

Så har jobbat i några timmar nu, riktigt roligt va de, har ju gått några veckor nu sen sist. Roligt med mycket folk också, som är trevliga :)

Nu ska jag städa upp här hemma, de ligger saker överallt, plus en busig katt som är överallt!

Han kan ta upp hela soffan om han vill :)


Älskar att kolla på tv, helst så nära som möjligt.


klar!!

Fan vad skönt, nu är alla julklappar inhandlade, ska bara slå in dom :) riktigt skönt att de är över och klart. Jag var så himla sent ute i år, brukar vara klar 2 veckor innan.
Blev ingen cross i dag, men i morgon så :P
Har varit hos mamma och pappa hela dagen och sovit framför brasan. Sover alltid som en liten gris där hemma.

Imorgon ska de bli uppesittarkväll med bingolotto :P har inte spelat bingolotto på flera år. Så jag hoppas på storkovan :D


akuten

Så har varit på närakuten i dag, fick första tiden på morgonen. Har haft problem med mina ögon i ca 2 veckor nu jö, men i natt blev de, aa jag vet inte vad, sov inte på hela natten, hade så ont och svullen, så jag ringde till mamma kl 6 på morgon och grina som ett litet barn. Men de är bra nu. Va ju fan allergisk mot medicinen som jag fck till mina ögon :(

Har haft en bra annars. Ska ner med mamma i morgon och handla dom sista julklapparna och sen ska jag och brosan köra cross!!!!

HEJ!


mår inge bra

Mår inge bra alls, så jag får se hur det går med allt.....


ont i magen

Har haft ont i magen sen igår kväll, så där riktigt ont så man sitter och krysst andas :D men jag tror de har lugnat ner sig nu. Ska äta lite mat, sen ska jag ge mer över till syster.
Viktor har match nånstans och kommer inte hem förens sent i natt, och jag vill inte vara själv. Och syrrans karl ska också iväg så vi ska vara själva tillsammans. Får se om jag kommer in i bilen nu då :P
Så blir vi själva tillsammans i morgon också, när pojkarna våra ska ut och bowla med hockeyn.

Nu ska jag hitta på nått att få i magen :)

Ha en bra helg!


home igen

Så har varit hos mormor och morfar nu, mormor fyller ju år. De blev smörgåstårta och lite vin :P
Jag är så himlans lättpåverkad när de kommer till vin, vilket jag känner nu :P Men riktigt trevligt, med en liten Ofelia som sog för underhållandet :P
Nu ska jag sätta på en film och kanske en lite film :D

HEJ!


snöstorm

Är lite snöstorm ute i dag. Vet inte rikigt vad jag ska göra till kl 6 (mormor fyller år).

Kanske baka nått. Har börja att läsa lite dom senaste dagarn, känns lugnare i då. Har fått lite panik i kroppen igen. Man börjar tänka för mycket när man har så mycket tid för sej själv.
Morgonen va väl inte den bästa här hemma, ska inte gå in på detaljer, men jag klara inte av när nån säger att jag gör fel. Klara inte av att ta nån dålig kritik alls just nu.
Ne ska nog göra en sockerkaka nu :D

HEJ!


förlåt så jävla mycket då!

Ska aldrig mer vara snäll!


Nyårslöfte

Har aldig förståt de här med nyårslöften. Alla kör stenhårt i ett par månader sen är de slut, ne ska man lova nått så kan man göra de på en vanlig tisdag tycker jag. Jag har aldrig kört på nyårslöften, och tänker inte göra de i år heller.
Har nu slutat dricka läsk, men inte godis. Kör en sak i taget, jag tror de blir lättare så. Men de är inte mycket godis jag äter, förut va de hela tiden varje dag.






vinterpromenad

Så tog en kall vinterpromenad till affären, sen blev de en mysig lunch med tända ljus och en bra bok.
Nu ska jag ge mej på min köksstolar, ska byta klädsel. Va så jävla smart att köpa vitt tyg när jag har en katt med väldigt skitiga tassar :P men men jag har en vision.
Just de fick min handtag på köksskåpen, blev så himmla fint. Tack älskingen :D

seg dag

I dag ligger Ninni i sängen och bara slappar och myser med filmer. Ska snart gå upp och fixa mat, börjar bli lite hungrig.
Ikväll händer de väl inte så mycket skulle jag tro, en film kanske med sötnosen :) kanske en promenad i mysiga snön :P åå jag vill åka pulka och ta fram crossen som står så fint i pappas garage :) men snart kanske, brosan kommer ju hem snart :P

världens bästa som sagt :)



Tack älsking :)




träd i svansen

Håller på aoch städar här hemma just nu men de är lite svårt när man har en Lancelot som har tagit med sig, (allså bokstavligen) träd med sig i svansen :P så jag får ju dammsuga hela tiden.

Har satt på Ett päron till farsa firar jul :P så jag får lite mer julstämning nu när de äntligen har kommit snö :)
Imorn ska jag inte göra så mycket, ska se till att alla papper kommer iväg dit dom ska. Sen vette jag fan, kanske räkna lite matte :)


jävla skit bil jävla skit bil!!

Fan så fort de blir snö så slutar allt att fungera, kommer ju för fan inte ens in i bilen.
Skulle ta mej ner till arbetsförmedlingen och skrika lite på dom, och så skulle jag julhandla, men de kan ju jag glömma! Fan! Visst kan jag gå ner men när man har lagt upp en plan, och den går åt helvete så vill man inte ut och gå på en isbana och -grader! FAN vad sur jag är!
skit!!!!
Jag glömmer alltid vilken familj jag har, allt blir ju alltid bra bara jag lugnar ner mej :P
Och när jag hade gjort de så gick jag ner till arbetsförmedlingen och fixade allt, och har handlat julklapp från pappa till mamma. Och sen köpt jag nytt smink, måste slänga mitt eftersom jag har haft ögoninflammation :(
Och så kom pappa och fixa min bil :
Nu ska jag städa så de heter duga :D

HEJ!

blev inte riktigt som de va tänkt

Viktor bodde på toa,hela fredags natten, spyde som en gris. Men sen mådde han bra på lördag morgon. Så jag tänkte inte mer på de, sen va de min tur :( å fy fan. vilken jävla huvudvärken, från helvetet kom de ifrån, jag grät i timmar! 
Så när att åka till akuten. FY fannn! Men de blev bättre sen på vid 10 på kvällen. Vet fan inte vad de va. Så de blev ingen julmiddag med tjejorna, men jag tror dom hade roligt ändå.
Idag mådde jag iallafall bra, efter 12 timmars sömn. Så vi åkte till IKEA vid 3.
Fick med mej lite saker, sen fick jag med mej lite lussebullar av mamma :)

julgodis med lite halvt ihjälskrämd :)

Så nu har jag gjort de julgodis som jag har tänkt göra i år, så nu är de bara och se hur läng de räcker :P MUMS säger jag bara!
Så blev de lite städ med.
Har tagit fram de som jag ska ha i morgon när de är julbord med tjejorna på jobbet. Fast de blir väl ingen julmat precis :P
Nu ska packa ner lite saker som jag ska ha med mej till Viktor i helgen, så är de klart sen när jag kommer hem.
Ska hämta mamma snart.
Höll på att pissa ner byxorna nyss också :P höll på att dammsuga när de är nån som knackar på fönster. Och de är de värsta jag vet, har blivit förstörd efter en incident som hände mej som liten. Men de va bara syrran som var ute och yra :P




ledig

Är ledig i dag och säkert ett tag framöver, så jag måste ta mej mer till arbetsförmedlingen så jag får min jävla a-kassa igen. Fan vad jag hatar de stället, noll hjälp, man får fan klara sej själv.
Ska fixa lite små saker i dag, ska göra julgodis till exempelt.
Sen ska jag köra hem en liten mamma som ska ut med jobbet. Vilket jag absolut kan göra, hon har ju kört mej över hela Sverige i några år :P

Va och kolla på hockey igår, karl fick inte spela, han är avstängd i 3 matcher :P
Men de gick inte så där jätte bra för dom :(

inte bra

Är inne i en dålig period just nu, är så deprimerad och ledsen så jag vet inte vad, tårarna bara rann igår, kunde inte göra nått åt de. Men jag får ju så här varje år. Min underbara vinterdepression är här. Och jag glömmer ju alltid bort att de blir så här, varenda jävla år. Men nu är den här, och tyvärr så får nära och kära hänga med i svängarna. Men de blir nog en resa till solen snart.

Har jobbat i dag, sen så fick jag ett snabb besök av pappa, som prata julklappar :P sen har jag tränat lite, och sen blev de städning :D Fattar inte hur de kan bli så jävla stökigt på så kort tid?
Sen skulle de tydligen bli en promenad med Víktor, som sen ska iväg på match. NEHE! vad ovanligt är de hockey i kväll? :P

knäck

Håller på att koka knäck för tillfället, får se om de blir lyckad i år också. Ska se om jag orkar göra snickers också.

Fick åka och handla själv i kväll, vliket kanske va lika bra, är på så jävla dåligt humör så de finns fan inte. Tycker inte om folk för 5 öre ikväll. Vill vara själv.

ögoninflammation

Japp, vad som jag trodde, ögoninflammation. Fick droppar som jag ska ta varannan timme. Så de känns skönt att de är gjort, men jag skulle inte få en tid för min leverfläckar förräns efter nyår. Så de är ju bara att vänta. Jag tror inte de är nått, men de skulle vara skönt att bli av med dem.
Snart ska jag åka och handla, lyckades lura med mej Viktor :P Sen ska jag göra knäck, medans de är hockeyträning.
Ska jobba i morgon också men de är en skön tid, 10-15. :D

 

Hektors mjölkfria knäck




till läkaren en snabbis

Så håller på och tvättar lite nu, väntar bara på att sängkläderna ska torka. Sen ska jag till läkaren och kolla ögonen, de känns som om jag har grus i dom och de kliar som fan!!
Sen ska jag hem och fixa lite, sen ska jag åka och stor handla, för Ninni ska göra julgodis :P MUMS!

HEJ!

jobb i dag igen

Ska snart iväg och jobba igen. Men i morgon är jag ledig, och då ska de tvättas.
OCH på lördag är de julbord med jobbet, ska först hem till chefen på förfest sen ska vi ut och käka, sen får vi se hur de slutar :P ser ifram emot de så mycket!

Fick papper i dag också från skolan, och dom har godkänt mej. Så jag börjar plugga vecka 2. Ska bli riktigt kul. Har en riktigt jobbig huvudvärk i dag med, jag har sovit konstigt. Hatar att ha ont i knoppen, jag blir så seg då. Ska försöka och få tag på en läkare också, har sån jävla klåda i ögonen och på armarna. Sen måste jag kolla min leverfläckar på ryggen, som inte ser så bra ut. Så jag hoppas att de inte är nått. Ne ska ta och göra mej klar nu.

HEJ!


jobba

Så ska snart iväg och jobba. De är vad som står på schemat i dag. Riktigt skönt :P Skulle träna, men de blev inte så. Får gå ut och gå istället, de skulle vara ännu trevligare om de kan sluta regna nån gång.

HEJ!


söndag igen, och andra advent.

Så var de sköna helgen över, den har varit hur underbart som helst, jag fick ju tillbringa den med världens bästa :P
Sen va de jobb idag, med dagen fick snabbt förbi. Och sen blev jag påmind om att de va andra advent, vilket jag hade glömt bort..
Nu ska de bli filmkväll med lite gönsaker och dip. (Ska sluta äta godis och läsk i veckorna). Första dagen nu. VILL HA CHOKLAD!!!!
Och så blir de promenader på kvällarna.

HEJ!

hemma en snabbis

Så är hemma en snabbis, och matar Lancelot. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Viktor är fortfarande dålig i ryggen, men han var tungen att åka till banken och göra nått, vet inte vad.
Så vi hade en lite fredag i går med god mat och vin. Sen tittta vi på en film som jag har lånat av min kusin.
PARANORMAL ACTIVITY !!
Fy fan, jag va så jävla rädd så de finns inte, och jag är inte den som brukar blunda när de kommer till skräck, men de gick fan inte att kolla på vissa sener. Sen fick en liten Ninni sova längst in i sängen, inte vid dörren :P



de är nått som går.

Stakars min lilla älskling, han har så ont i ryggen så han var hemma ifrån jobbet i dag, han kom knappt ur sängen i dag, fy tycker inte om att de honom så här, han är ju my rock liksom :(
Och sen är lilla Sofie hemma med diskbråck :( 
Ne fy tycker inte om när folk har så ont.
Nu har jag iallfall kommit hem ifrån jobbet. Hade så ont i mitt huvud i natt och i dag, så jag vet inte vad, men de gick över efter lunchen hade åkt ner i magen, så de va väl de då. I morrn är jag ledig, och får se om jag har en Viktor hemma också, i så fall blir de bastu med varmt bad på schemat.

Mina fina krukor och ljuslykta som syster har målat, synd att man inte kan se detaljerna på dom, så jävla fina :P
Så gjorde jag ett litet jularrangemang i den ena, ska göra i den andra med.


RSS 2.0