spark i baken

Så ringde kusien, för jag ville spåra ip nr, för de finns så många idioter där ute!
Men iallfall så slutade de med att jag åkte med och träna :P jävlar vad svetten rann, inte klokt! Men de känndes jätte skönt att komma igång igen. Så blev de en sallad hemma hos kusinen fina hus!! Änligen fick jag se de. Jätte fint va de, ljust och rymligt.
Och nu sitter jag här. Ska hoppa in o duschen och sen blir de middag hos mamma och pappa. För bebe är bort på HOCKYE hela jävla kvällen och kommer inte hem förens i natt nån gång. Jävla HOCKYE!!

Ha de!

ok?

Din lilla skit, vad fan har du med de att göra? jag är ofta sjuk men jag va inte hemma ifrån jobbet!  Jag har inget jobb, som jag har skrivit många gånger!! Men jag klara mej ändå :P Så därför blir de mycket pyssel här hemma. Så förlåt så jävla ,mycket att jag stör dej i din patetiska vardag :D ska inte upprepas! Roligt att du stör dej på sån jävla skit sak :P Jag måste har jävlas med dej förut, du är säket här ifrån :D !
PS: Du behöver inte läsa min tråkiga blogg och om hur jag förgyller dagen med att städa och tvätta. Men tänk vad fint jag har de här hemma, de är väl en positiv sak? ;D

fuck you!


skaffa ett liv tack!

Ja jag börjar bli sjuk igen! men som jag har sagt förut! jag blir sjuk men jag är inte hemma ifrån jobbet för de!! Så släpp de tack! har aldrig sagt att jag inte blir sjuk.

Jag vet att de är samma jävla idiot hela tiden!

orkar inte!

Orkar inte blogga, ska ligga sjuk :( bye!

jävla mobil

Skickade in min mobil på lagning innan jag åkte till Thailand, fick de när jag kom hem, men de är samma jävla problem. Nu skrev jag och sa att jag ville ha min pengar tillbaka. Fan blir så arg! Tur att man har fler mobiler att välja imellan.

Aja dagen har gått bra, jobbcoach va jätte mysig, jag tror att jag kommer få mycket med hjälp ifrån henne. Sen va jag ute och gick med syrran, som ligger hemma i ryggproblem, gick sakta med säkert. Så har jag gjort rulltårta, men de blev inte så fin, jag har aldrig lyckas med rullningen :P men god. Snart ska jag tvätta.
Snart kommer mamma också.

Så beställde jag min vårjacka igår, gick igenom mina gamla, men dom går inte att ha, mina tuttar har växt lite så jag får inte igen dom upptill, sen har jag nog vuxit på andra ställen med :P men de blev en vanlig enkel svart.

Ha en solig och mysig eftermiddag!


iväg!

Så ska iväg och träffa jobbcoach, får se om jag hittar vart hon sitter, men de kommer väl bli som vanligt, jag kommer stå där på helt fel plats :P

Sen ska jag hem och göra bröd och tvätta. Så ska mamma få tillbaka sin mobil.
Så nu hoppas vi att min bil startar!!

Sen ska jag försöka lägga upp lite bilder ifrån Thailand.

HA de!

sjuk

Så ligger sjuk i dag, vet inte riktigt vad de är, men jag har mått skit hela helgen. Sov hela lördagen, mer är 24 timmar låg jag med en huvudvärk, som jag inte visste fanns. Men fan säger jag, har aldrig haft så ont så länge. Så igår va jag lite halv mör.
Så va de hockey på kvällen, där jag satt och svettades som en tant i klimakteriet. Somna så fort vi kom hem. Och nu ligger jag här med små huvudvärk och svettas, sen fryser jag sen svettas jag igen, men jag funderar på att ta på mej mjukisarna och gå och boka tvättstugan. Nu är de slut på rent.
Tänkte göra lite saker i dag, men jag tror de får vänta. I morgon ska jag träffa jobbcoach kl 9 så jag vill må någorlunda bra.

hej!

hemma

Så nu är vi hemma ifrån väldigt varma Thailand! Gud vad varmt de va 40+ på land och 30+ i vattnet, de va nästan lite för varmt. Så de har varit stranden för oss, skuggan för mej ;P men de har varit riktigt mysigt. Ska lägga upp bilder efter helgen.

Just de min mobil blev kvar där nere (de gamla mobilen, tack :P) så jag går inte att få tag på. Men ev på onsdag så ska de vara igång igen.
Nu ska jag pack upp allt och få lite ordning och reda igen. Ska tvätta i helgen också, är inne på sista underkläderna :P

Ha de!

RSS 2.0