trött, hungrig och lite irriterad

Jaha då va man hemma igen, har suttit i 6 timmar och sålt syrrans saker, men de va bara gamlingar som ville ha virkat och mattor, så de blev inte så mycket sålt.
Men jag fick med mej 4 saker ifrån syrrans samling :P
Tänkte fixa lite med de i morgon när jag vaknade, men jag ska jobba 10-15 så de får i så fall bli efter de.

Är så jävla hungrig så de verkligen kurrar i magen, men älsklingen är på väg hit med en kebab. Känner att blodsocket är jävligt lågt, kunde knappt hålla mej ifrån att slänga på telefån i örat på mamma :P INGET tålamod.
Ska lägga in lite bilder sen på sakerna som kom med hem.

HEJ!

Mysdress

Så nu har julgardinerna åkt upp i vardagsrummet, jag tror inte de blir några i köket, får se om jag hittar några.
Sen så är julstjärnor uppe men lyser inte, Viktor har lamporna som jag köpte igår,så jag får vänta nån timme till. Och två tomtar har fått komma upp :P Just nu sitter jag och myster i min nya mysdress som jag köpte i dag, chefen köpte också en men i en annan färg :P Hur mysigt som helst.




pepparkakor




städa städa baka peppakaker

Så nu ska jag snart komma igång med städningen, sen ska jag baka pepparkaker.
Sen ska jag jobba i morgon, men sen är jag ledig hela söndan, eller jag ska sitta och sälja syrrans konst på julmarkand. Men ikväll blir de mys med god middag och film med älsklingen :D

HEJ!


soffpotatis

Så nu har jag varit duktig i kväll, men fan vad jag sög på stepen!! hahahah helt bort, tappa räkningen tog vänster istället för höger fot, ja ni jag blev så jävla förbannad! :P men men de går väl bättre nästa torsdag.
Nu sitter jag i soffan med lite gott. Skulle titta på en film som jag lånade av kusinen, men de funka in med min dvd-spelare, så de får bli i morgon hemma hos Viktor. Så de blev Ensam hemma 2 istället :P
Och Lancelot är ute :P Tror han trivs bättre i mörkret.
Älsklingen har match i kväll så de blir en ensam filmkväll :( men men de går de med.

I morrn blir de julpynt här hemma, ska upp med lite julstjärnor i fönstrena, och peppakakor.

Sån jul vill jag ha :P Riktigt mysigt.


SÅ :D

Så nu har jag varit i skolan, börjar 2 januari med matematik i 5 veckor, sen blir de naturvetenskap i 5 veckor :P Så nu jävlar är de på gång.
Är lite förvirrad över hur de går till med allt med de blir nog bra.
Imorgon ska jag bara ta de lugnt, ska julpyssla lite tror jag, ska hämta pepparkaks formerna hos mamma, så de blir nog pepparkaker i morgon.
Så mysig tycker jag, men de skulle ju inte vara fel med lite snö :(

Nu ska jag äta lite sen ska jag åka och jobba, dagens uppgift är att dra i elefanter :)

HEJ!


middag

Så ska snart iväg till mormor och morfar på middag.
Sen ska vi nog ta de lugnt ikväll, har varit uppe sen kl 05.05 i morse, så jag börjar bli lite slö :(

Och i morrn ska jag till skolan, sen fick jag hoppa in och jobba på eftermiddan.
Få ju jobba i 75 dagar nu för a-kassan, så de är bara att köra.
Och nu äntligen är de dax för ett step-pass, känner att kroppen är redo. Sen kanske jag ska kolla på en hockeymatch efter de, men vi får se.

Just de Lancelot fick ju gå ut för fösta gången i dag, blev inte riktig som jag trodde, han sprang in igen, han vad så rädd för allt, så de gick inte så där jätte bra, men jag ger fan inte upp :P han SKA ut!

HEJ!


Gick ej att publicera detta igår :( jävla skit blogg!

tvätta lite

Har en tvättid kl 07:00 :P. Jag va desperat :D så nu ska jag ge mej iväg. Och jag hoppas att ingen har tagit min tid igen då!
Sen ska Lancelot ut en sväng :D

HEJ!

ska iväg och vara duktig

Så nu är jag uppe och klar, ska ner till arbetsförmedlingen och skriva in mej. Har sökt 3 jobb på en vecka, så jag ligger inte på latsidan tycker jag. Sen ska jag hem hit igen och städa lite.
Sen har jag bokat tid hos en studievägledare på torsdag, och sen ska jag tvätta hela dagen i morgon. De känns skönt att ha nått att vakna till. Även om de inte är stora saker.
Ja juste i morgon så ska Lancelot få gå ut för första gången :P Ska bli spännande och se om han kommer tillbaka
:(
Aja annars har han halsband med namn och telefonnummer :P

HEJ!

just de!

Jag målade ju blommor på min hallvägg, de blev inte så tokigt. Eller??


så blev de

Jag gav frisören lite fria händer med min frisyr, jag har haft denna frisyr förut och hon tyckte jag passa så bra i den så.

före

efter


klippning

Ska snart iväg och klippa av håret, ska bli så jävla skönt. Speciellt när man vaknar med världens tova på skallen.
Sista dagen på jobbet i dag också, de känns inte roligt, men jag tror inte de har kommit ikapp mej riktigt än.
Ska ner till arbetsförmedlingen i morgon. Men nu ska jag klä på mej lite :P

HEJ!!

söndag

Ja ni fredagkvällen blev väl inte så där jätte bra, men allt är bra nu :P

Va ju och kolla på Edward Cullen i igår, så himla bra!

Men jag tror de blir bättre när man kan sitta hemma och titta på den. Sen blev de middag påG med tjejorna, åt tills de spruta kött ur öronen :P Men eftersom jag inte hade fått så mycket sömn den natten, så blev de inte så sent.
Så vad de jobb i dag med, men dagen gick bra, har inte haft några sura kunder denna helg inte.

Så efter jobbet i dag så tog jag mej ut till mamma och pappa och fick lite middag, och hämta lite saker. Och nu sitter jag här och ska göra de lite mysigt tills sötisen kommer hem.

HEJ!


myskväll med mej själv

Jag är inte den flickvännen som säger mej när karl vill träffa vänner. Då får jag lite tid för mej, och göra lite saker. Men de blev lite tomt. Men han dyker upp sen :P

Imorrn är de ju twilight som sagt, och de pirrar i magen :P känns som morgondagen kommer gå otroligt sakta.

Lancelot mår mycket bättre, han spydde en gång, så har har varit väldigt mammaig hela dagen. Men har har ätit lite och de har fått stanna kvar i lilla magen.
Sitter nu och kollar på polisskolan 1&2 på VHS :P vilken kvalitet :P

vinglig katt

Lancelot är jätte snurrig :( men nu är de gjort. Snart kan han gå och busa. Hade lite tur med, han behöver ingen krage, så han är jätte lugn och fin. Så kommer han in på toan :P

Har varit hos mamma och pappa i dag, och hämtat mina julsaker. Så nu är de bara att vänta på att snön ska komma :D
I morrn är de bio och middag som står på schemat, efter jobbet självklart.

Nu ska jag fixa lite här hemma, så lilla Lancelot får de bra. Sen ska jag åka och handla med mamma.

HEJ!

När han bara hade
varit hos mej i 10 min.
så himla söt.


myskväll med varma mackor.

Så hemma igen, de är konstigt att man alltid kommer hem, fast ibland känns de inte som de. Sista timmen är hemska!
Aja väckte precis älsklingen, som bara skulle bara sova EN timme :p De ska bli varma mackor i kväll och en bra film. Så nu har jag en stressad pojkvän inne i mataffären :D
Aja jag har min lilla lördag i dag, är ju ledig i morgon :P Ja eller ledig och ledig, ska göra de mesta i mogon. Men jag är inte på jobbet.
Ne ska fixa lite mysig stämning här nu :D

HEJ!


....

Kom inte på nån rubrik. Ska snart ge mej iväg till apoteket och köpa lite mediciner till två sjuklingar :P Ikväll blir de en lugn kväll med lite te och en roligt film.
Ska iväg med Lancelot i morgon bitti också, får se hur en hela natt utan mat funkar för den här lilla herren, han är ju jämt hungrig :P
Sen ska jag ut till mamma och pappa och hämta alla min julsaker. De är ju dax snart :P Tycker om julen, de blir lite mer ljus då.

Ne ska göra mej klar nu.
HEJ!

plugga

Så nu ska jag bröja att plugga igen, men bara ett ämne i taget på distans. Ska plugga upp min gymnasiebetyg.
Ska boka tid med min studievägledare i morgon. Ska bli riktig roligt, har saknat att sitta i bökerna lite, och sen ska de bli skönt att få gymnasiebetyg på pappret.

Har varit och hämta bilen i kväll också, som går precis som den ska.
så nu ska jag ta ur min kladdkaka :P


livet är en uppförsbacke

Ja dagen började så där, mitt huvud mådde mycket bättre, de va väl de enda som är bra i dag. Men Lancelot började med att riva ner hela min dusch, så jag fick åka och köpa nytt på jysk. Så när jag kommer ut så vill inte bilen starta, då fick jag till slut tag på syrran, och sen fick jag tag på pappa så båda kom samtidigt och rädda mej. Så nu är jag billös tills ikväll, tur så va de bara batteriet. Så fick syrran hämta mej. Sen när jag kom hem så fick jag inte ur skruvarna ur duschen, så jag måste vänta på Viktor. Så de blev inte  mycket gjort av de jag skulle göra i dag, få göra de i morgon före jobbet.

Ikväll blir de våfflor med sötis. Han vad så himla söt i går, han lagade mat och diska åt mej, medans jag låg nerbäddad i världens huvudvärk.

hemma

Så då va man hemma igen efter ännu en dag på jobbet. Hade lite speciella människor måste jag säga. Sen fick jag ett trevligt telefonsamtal ifrån syrran :) De blir twilight på lördag, med lite middag efter. Har väntat så länge på denna film! Älskar den!

Sitter nu och väntar på världens bästa som har åkt och handlat middag till sin sjuka flickvän :D



på fredag åker kulorna

Har precis boka tid till Lancelot för klippning av kulorna :D ska bli riktigt skönt, han har börjat bli riktigt jpbbig. Och sen kan jag börja att släppa ut honom. Han börjar bli stor för vårt lilla hem. Kanske man får sova lite på morgonen också :P

Ska jobba i dag, kl 14-19. Ringde nyss chefen, som har haft magsjuka, men hon är på väg mot rätt håll.
Och sen  kommer Erica tillbaka i dag  med :)

måla

Så är hemma en stund, medans Viktor åker på isen. Har väl inte sovit så där jätte bra i natt, somna en stund på kvällen, men sen när de var dax, så fanns de ingen ställning som va bra alla, sen så fick jag lägga mej på soffan vid 5 i morse, för jag hade en snarkande karl i örat, så de blev inte så mycket mer sömn än så. Så jag är jätte mör i kroppen. Och sen så har jag noll matlust. känner inte sådär jätte mycket smak heller.
Så nu håller jag på och målar, stora vita blommor på väggen. Tar en pause just nu, ska göra en kopp te tror jag.

Hej!


av med de!

Så nu va man hemma ifrån jobbet, som gick jävligt snabbt förbi. Sen blev de en sväng förbi frisören och boka till för klippning. Klippte hårt för nån vecka sen, blev inte nöjd så nu åker de av! Hade kort för några år sedan och trivdes i de jävligt bra, så de blir nästan likadant. Så om ca 1 vecka så :P hahah ja när jag får mina impulser så får jag dom.
Nu ska jag plocka upp här, för de blev lite stökigt.
HEJ!

 


mys

Så nu har jag gjort de mesta av de jag ska göra i dag. Blev en stund hemma hos syrran, låg och kolla på film och hosta och snörvla ikapp. Så nu är jag hemma och har gjort så mycket som att diska. Snart kommer sötis och då blir de mysig middag för två. Skulle egentligen hem till kusinen och gratta ofelia, men jag vill inte smitta ner lilltejen som har börjat på dagis. Så de får bli en annan dag. Men hon kommer få jätte fina presenter av mamma i dag iallafall.

sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk :D

Sjuk sjuk sjuk fan jag är jämt sjuk :D bara så ni vet så publicerar jag inte såna skit meddelanden. Vem fan är inte sjuk nu? Och jag vet att du syftar på inlägget där jag skrev att jag aldrig är skjuk. Jag är sjuk som alla andra men jag är sällan hemma för de, så släpp de och skaffa ett liv, tack.

I dag ska jag utföra lite uträtta lite ärenden, sen blir de en sväng till syrran.
Och sen ska jag färga hårt. :D

Hej!


kommer sova så gott

Jaha då va inventeringen över, efter ca 10 timmar. Är så trött i kroppen, men jag ska inte lägga mej ner och sova. Jag måste städa här hemma, jag kan stöka ner denna lägenhet på nolltid. Men sen ska jag hoppa ner i pyamasen och titta på en film. Börjar kl 14 i morgon så jag får sova så gott.


ja ni...

Gud allt tog dubbelt så lång tid i dag, blanda ihop allt, siffror, kunder, skor, tappa saker, allt! Sen så försvann mitt trevliga humör :D Men jag tror jag har gjort allt som jag skulle göra. Ska fixa lite här hemma, sen blir de mysig middag med sötisen. Sen ska jag sova, blev väckt 7 jävla gånger i natt, vilket kan förklara mitt humör i dag.
Va de inte snarkningar så va jag på väg över sängkanten, han breder ut sig bra i en 180 säng...


Bjuder på en pervers kattung:P


okej...

Kan ju informera att jag inte får i mej nått, började att må så jävla illa så jag vette fan. Sitter nu och får i mej lite cola och väntar på mamma. De går väl över snart, de är väl förskydningen som har satt sig på balanssinnet, för jag blir jävlig snurrig om jag rör mej för fort.

Aja får hänga på mamma i dag.


upp och iväg!

Gud vad svårt jag har att komma upp på morgonen, eller på dagen, kl 11 känns som kl 6 på morgonen, och jag har inte vänt på dygnet. Aja de är väl vädret. Snart kommer min söta mamma och hämtar mej, så bär de iväg.

Juste jag fick en Viktor bredvid mej i natt. sov som en liten prinsessa :)

Ne ska få nått i magen.
HEJ!

funderar på att hoppa ner i sköna sängen.

Nu har jag slöat i sängen hela dagen och hela kvällen, ska snart slöa ner mej i sängen.
Kommer nog få svårt att sova, har inte en Viktor bredvid mej i natt, han sitter just nu i en bli på väg hem, de har varit match i kväll (nånstans) så i natt blir jag själv i jätte stora sängen.

I morrn slutar mamma tidigt, så då ska vi uträtta lite ärenden sen ska följer jag med hem så blir de bullbak med mamma.

Ne, godnatt!!


slö!

Ligger jusy nu i soffan med fyra filtar på mej, mår inte så jätte bra.. Jag har ju legat så här hela dagen. Är så trött och mår så illa mellan svängarna, kan inte skiten bryta ut!! Och nej jag är icke gravid.
Ne nu ska jag fixa lite grönsaker med dipp.

Godnatt, snart.

problemet löst

Hahah hon ringde, hon som hade tagit min tvättid, har skämdes så :D hon hade tagit hel fel på dagarna, hon hade tvättid igår. Men hon tog ut sin tvätt, så nu är jag igång. Nu ska jag fixa lite hät hos mej.

HEJ :D


arg

jag har tvättid mellan kl 11-16 jag kommer dit 5 min över, då är de nån jävel som har börjat tvätt på min tid, blir lite förbannad!! fan ska gå dit snart och se om dom har kommit tillbaka. kom ner en gubbe, han tyckte de va jävlit dåligt gjort. Vilket jag håller med om!! fan hatar folk som gör såna saker.

Ne ska se vad jag ska göra nu.

bakar muffins och lyssnar på efterlängtad musik :D

Fick för mej att baka muffins, mitt i städandet :P blev så himla snugen.
Håller på att städa upp efter helgen, har bara varit här och matat Lancelot och bytt kläder sen har de varit iväg igen, sen har de blivit så att man slänger sakerna på golvet när man kommer hem. Har haft noll lust att storstäda.

Är sjuk som ett, ja kommer inte på vad. Men jag är sjuk, och de vill inte bryta ut, de ligger och tycker på, så ibland mår man prima.

Och denna vecka är de mycket på jobbet desutom, de är inventering nästa vecka.. Så.. ja jag har kontrollerat ett antal 1000 par skor. Men nu är jag ledig tor, fredag, så jag ska vila upp mej lite. Imorrn är de tvätt som står på schemat, får inte ner en strumpa till i tvättkorgen.
Sen ska jag hem till mamma och pappa nån gång under dessa dagar och baka bullar.

Ne ska forsätta nu innan sötisen kommer. (hockeyträning)

HEJ!


im back!

Så pappa kom förbi med nya dator igår kväll, den är jätte fin, vit och svart och jätte liten :D Men jag måste just nu iväg och jobba lite, hör av mig mer sen!

HEJ!


RSS 2.0